докато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????
Известие
Collapse
No announcement yet.
пружинка
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщениедокато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????
-
Прожината е за съединителя както каза колегата в момента петалът ти го връща помпата на съединителя тя има вътък да го върне но чувстваш педала по лек аз пробвах е нея и без нея в крайна сметка я оставих !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщениеами това е за педала на съединителя поне при мен е така доста често се чупят тези пружинки ако не намериш аз имам някъде като гледам алфата маи си комшия
Comment
Comment