Известие

Collapse
No announcement yet.

пружинка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пружинка

докато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????

Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
    докато карах вчера в краката ми падна нещо......След като спрях го намерих.Оказа се някаква пружинка с странна форма-в единия край с кукичка а в другия с удължена права част и.......(там е счупването,предполагам и там е с кука).Бая се дупих на паркинга на Пикадили,ама не разбрах нито откъде тръгва тая пружина,нито къде отива.Някакви идеи???????
    Педал спирачка, педал съединител, бе педалска му работа

Comment

да не е пружината на оптегача на ремаците?
      Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
      Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

и газ,и спирачка имам...

Comment

хм.......
          Attached Files

Comment

ами това е за педала на съединителя поне при мен е така доста често се чупят тези пружинки ако не намериш аз имам някъде като гледам алфата маи си комшия
            alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Прожината е за съединителя както каза колегата в момента петалът ти го връща помпата на съединителя тя има вътък да го върне но чувстваш педала по лек аз пробвах е нея и без нея в крайна сметка я оставих !
              Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)

Comment

Първоначално публикувано от valentino Покажи съобщение
                ами това е за педала на съединителя поне при мен е така доста често се чупят тези пружинки ако не намериш аз имам някъде като гледам алфата маи си комшия
                когато ти е удобно.Благодаря на всички....

Comment

Working...
                X